Regular Day: Tuesday – Friday

  • 1st Period                           7:45 – 9:05        80 minutes
  • 2nd Period                         9:10 – 10:30      80 minutes
  • 3rd Period                          10:35 – 11:55     80 minutes
  • Announcements/Pledge  11:55 – 12:00     5 minutes
  • Advisory/Ext Lunch          12:00 – 12:20     20 minutes
  • Lunch                                  12:20 – 12:50    30 minutes
  • 4th Period                           12:55 – 2:15      80 minutes

Collaboration Monday Schedule:

  • 1st Period           7:45 – 8:55          70 minutes
  • 2nd Period          9:00 – 10:10       70 minutes
  • 3rd Period           10:15 – 11:25      70 minutes
  • 4th Period            11:30 – 12:40     70 minutes
  • Lunch                    12:40 – 1:15       35 minutes

Pride Assembly Schedule:

  • 1st Period                      7:45-9:05           80 minutes
  • 2nd Period                    9:10-10:30        80 minutes
  • Assembly                      10:35 – 10:55    20 minutes
  • 3rd Period                    11:00 – 12:20     80 minutes
  • Lunch                            12:20 – 1:00      30 minutes
  • 4th Period                     12:55 – 2:15       80 minutes

Single Assembly Schedule

  • 1st Period                      7:45-8:55          70 minutes
  • 2nd Period                    9:02-10:10        70 minutes
  • Assembly                      10:15 – 11:10      55 minutes
  • 3rd Period                    11:15 – 12:25      70 minutes
  • Lunch                            12:25 – 1:00        35 minutes
  • 4th Period                     1:05 – 2:15          70 minutes